På grund av nuvarande begränsningar för offentliga evenemang måste vi tyvärr avbryta och skjuta upp forestallningar i april! Ticketmaster kommer att kontakta dem som redan har köpt sina biljetter. Vi kommer att uppdatera situationen när saken fortskrider.

Föreställningar

Nästa 5 föreställningar

Se alla föreställningar i kalender

27Okt

Helsinki-Helsingfors Kaisaniemi

18:30 Kaisaniemen puistokuja 3

28Okt

Helsinki-Helsingfors Kaisaniemi

18:30 Kaisaniemen puistokuja 3

29Okt

Helsinki-Helsingfors Kaisaniemi

18:30 Kaisaniemen puistokuja 3

30Okt

Helsinki-Helsingfors Kaisaniemi

13:00 Kaisaniemen puistokuja 3

30Okt

Helsinki-Helsingfors Kaisaniemi

17:00 Kaisaniemen puistokuja 3

Program

Vlad Olondar

Oleg Izossimov

Maria Cordwell-Ignatova & Ignat Ignatov

Sebastian

Trio without socks

The Flying Wulber

Pat and Pip Clarrison’s Hotdogs

Lajos Nereus

Elite Showgirls

Angelika Varga

Finlandia Big Band

Biljetter

Inträdesbiljetternas priser (barn/vuxna)

29/33€

LOGER

26/30€

A-LÄKTARE

24/28€

B-LÄKTARE

22/26€

C-LÄKTARE

16/20€

D-LÄKTARE

16€

*Assistentbiljetter

Barn och pensionärer till ett förmånligare pris (barn under 3 år gratis i famnen, 3 – 12 år med barnbiljett). Fribiljetter ska bytas i biljettkassan innan föreställningen börjar. Vi rekommenderar att biljetterna byts till platsbiljetter senast en halv timme innan föreställningen börjar!

Med S-förmånskort och Veikkaus-kort får du 3,5 € rabatt på biljettpriset, rabatt även för dina familjemedlemmar. Biljetter till alla För biljetter som köps hos Ticketmaster tillkommer leveranskostnader 2,5 – 3 €.

Föreställningens längd cirka 2 timmar.

Företagsbiljetter

Bjud dina kunder eller personal på oförglömliga upplevelser hos Cirkus Finlandia. Fråga efter våra populära företagspaket på nummer 050 344 7244, eller sänd e-post till myynti@sirkusfinlandia.fi. Du kan begära ett anbud även via blanketten invid. Minimibeställningen på företagsbiljetter 20 st. Företagsbiljettens pris fastställs enligt den sittplats som valts och antalet beställda biljetter.

*Assistentbiljetter

En nyhet är assistentbiljett 16 € som berättigar till en plats var som helst på läktaren. Biljetten kan köpas om man har t.ex. ett assistentkort som uppvisas vid dörren. Det europeiska funktionshinderkortet går också bra. Assistentbiljetten fungerar även i Ticketmaster.

Beställningsföreställningar

Vi ordnar även föreställningar på beställning inom ramen för vår turnétidtabell. Du kan boka en hel föreställning eller bara en del av en läktare. Fråga efter våra beställningsföreställningar på nummer 050 344 7244, eller sänd e-post till adressen myynti@sirkusfinlandia.fi. Du kan även be om ett anbud på blanketten invid.

    Karta över läktare