Liput ennakkoon Ticketmasterilta! Lippuja myös sirkuksen lipunmyynnistä! Tervetuloa!

Siirry pääsisältöön

Terveisiä Pohjois-Karjalasta!

| Sirkus Finlandia

Terveiset Pohjois-Karjalan mahtavasta maakuntakeskuksesta Joensuusta, jonne pysähdyimme alkuviikosta neljäksi päiväksi. Täällä on hyvä jatkaa kesäkiertuetta.

Kesäkuussa vierailimme Lapissa ja kuten arvata saattaa, tämä osuus oli jälleen kerran elämys kaikille, ja tietenkin ulkomaisille esiintyjille. Niin tavanomaista kuin se onkin sanoa, yötön yö, hiljaisuus, silmiin kantamattomat maisemat ja tienvarsilla samoilevat porot ovat jotain muuta – varsinkin jos tulet tiuhaan asutuista maista kuten Meksikosta tai Argentiinasta, palloakrobaattimme Citlalin ja Tlaman (Duo Kyrioz) ja kuolemanpyörän taitureiden Yanetin ja Juan Carlosin tavoin.

Sodankylässä oli käynnissä samaan aikaan leffafestarit, mikä oli sykähdyttävää. Useampi meistä vieraili siellä ja osa meistä – en mainitse nimiä – löysi festarikadulta myös astrologin. Hänen pienessä kojussaan kävi yksi, jos toinenkin kuulostelemassa, missä asennossa tähdet ovat henkilökohtaisen tähtikupolin alla…Itselläni oli ilo päästä kutsuvieraana seuraamaan loppuunmyytyä, populaarikulttuurin kiisteltyihin klassikoihin kuuluvaa ”In Bed with Madonna”-elokuvaa, karaokeversiona, keskiyöllä. Näytös oli sirkuksen vanhassa teltassa, mikä lisäsi tilanteen erityisyyttä. Tällaiset pienet, ohikiitävät hetket muodostavat lopulta kiertuekokemuksen ja unohtumattomia muistoja.

Katso Behind the Scenes kuvat

Sirkus tarjoaa sekin unohtumattomia muistoja. Meillä käy useasti lapsia ja aikuisia, joille vierailu on ensimmäinen laatuaan. Näytöksen jälkeen tunnelmat ovat korkealla ja uudet vieraat valloitettu puolellemme. Sama pätee vieraisiin, joita kutsumme tuon tuosta näytöksiin. Esityksen korkealaatuisuus ja sirkuksen ammattimaisuus tekivät vaikutuksen muun muassa useampaan virkamieheen! Katos, katos! Janne Kataja teki hänkin vaikutuksen – mikä on kyllä hänen perusolemuksessaan! Jannen juhannuksena postaama Insta-tarinan myötä saimme muutamassa päivässä lähes kahdeksan sataa uutta seuraajaa. Kiitos siitä! Haluamme palvella myös sosiaalisen median kautta sirkusvieraitamme ja tarjoamaan heille tunnelmia kiertueelta.

Lucky Hell miekannielijä

Don’t try this at home. Come to Sirkus.
Lucky Hell – Miekannielijä. Kuva: Miikka Varila

Sirkus Finlandia on ollut todella ansiokkaasti esillä myös perinteisessä mediassa. Isoja juttuja on ollut muun muassa Sompio-lehdessä, Savon Sanomissa, Karjalaisessa, Kainuun Sanomissa ja Koillissanomissa. Kiitos näistä; tätä ainutlaatuista elämäntyyliä, upeaa viihdettä ja taidetta yhdistelevää show’ta kannattaa esitellä lukijoille.
Juhannuksena koko Suomi pysähtyi juhlimaan, näin myös meillä. Jos Lapin osuus oli vaikuttava, niin oli myös nämä omat bileet tähtikupolin alla. En voi luonnollisestikaan missään nimessä kertoa mitään – mikä tapahtuu juhannuksena teltassa, pysyy teltassa – mutta etupäässä balkanilainen musiikki soi ja kaikki yltyivät tanssimaan. Tanssimista johtivat meidän mahtavat telttamiehet, ja ilonpito kesti aamuvarhaiseen.

Alright, heinäkuussa sää voi olla mitä tahansa ukkosmyrskyistä käristyshelteeseen, viileästä ilmasta vesisateisiin. Oli mikä oli, kiertue tykittää seuraavasti:

1.7. Outokumpu
2.–5.7. Joensuu
6.7. Kitee
7. 7. Parikkala
8.–9.7. Imatra
10.–12.7. Lappeenranta
13.–14.7. Mikkeli
15.–16.7. Savonlinna
17.–18.7. Varkaus
19.7. Pieksämäki
20.7. Suonenjoki
22.–24.7. Jyväskylä/Vaajakoski
25.7. Suolahti
26.7. Viitasaari
27.7. Alajärvi
28.–30.7. Vaasa
31.7. Kauhajoki

Heinäkuussa tulemme tuon tuosta tekemään ns. Tähtikuponki-tempauksen sirkuksen Facebook-sivulla. Nopeimmat pääsee näytökseen kaverinsa kanssa 16€ / kappalehintaan. Tsekkaa, ja seuraa meitä siellä.

Nähdään heinäkuussa tähtikupolin alla!

Elias, viestintäpäällikkö
Calle, sirkusjohtaja