Liput ennakkoon Ticketmasterilta! Lippuja myös sirkuksen lipunmyynnistä! Tervetuloa!

Siirry pääsisältöön
Etusivu / Ohjelmalehdet

Ensimmäinen ohjelmalehti 1976 tehtiin pariin kertaan. Kun ensiillan päivä koitti, kaikki esiintyjät eivät olleetkaan saapuneet. Siinä kävi kopiokone melkoisella kiireellä. Puhelimet kävivät kuumina. Sirkustirehtööri Karl-Gustaf (Kalle) Jernström sai hankittua puuttuvien tilalle mm. jonglööri Henricon eli Björn Gammalsin. Lopulta puuttuvat taiteilijatkin saapuivat muutamaa minuuttia ennen ensi-iltaa. Ohjelmalehden kansi oli Kallen puolison Leena Jurvakaisen käsialaa. Samoin ensimmäinen logo ja merkki olivat Leenan taiteilemia.

1984 Finlandian ohjelmalehti koki muodonmuutoksen. Se oli 24-sivuinen ja kooltaan 116 x 250 mm. Mainoksiakin siinä oli jo toistakymmentä. Sisar-sirkus Kaleva teki samanmuotoisen lehden. Vuonna 1985 luovuttiin Kalevasta ja tilalle tuli Sirkus Finlandia Junior. Sen ohjelmalehti oli edelleen saman muotoinen.

Sirkka Tikka astui remmiin 1986. Hän valokuvasi ja piirsi Sirkus Finlandiaa useita vuosia. Ohjelmalehden koko vakiintui A-neloseksi. Vuonna 1988 Sirkus Finlandia Seniorilla ja Juniorilla oli yhteinen ohjelmalehti. Sisar-sirkus Piccolo sai ohjelmalehden vasta 1990.

Vuonna 1992 ohjelma koostui Moskovan Suuren Sirkuksen artisteista. Ohjelmassa oli monen muun numeron lisäksi kouluratsastusta, koiria ja kissoja. Reklaamikari Oy alkoi taittaa Finlandian ohjelmalehtiä.

Vuonna 1997 vakiinnutettiin jälleen ohjelmalehden kooksi A4. Uusi logo otettiin käyttöön. Ohjelmalehden koko muutettiin vuonna 2013 mittoihin 240 x 240 mm. Sivumäärän tavoitteena oli 40.

Yhteistyössä